Електронски часописи

Kobson

IP: 34.229.131.158, N/A

TEEAL

О TEEAL (The Essential Electronic Agricultural Library) бази

TEEAL је електронска база података која садржи преко 560 наслова часописа од преко 90 издавача из области агрикултуре. Претраживе су агрикултурна економија, пољопривредна техника, агрономија, усеви и наука о земљишту, ентомологија, управљање природним ресурсима, шумарство, управљање пољопривредом, исхрана и наука о храни, биљна патологија, рурални развој, одржива пољопривреда, ветерина и сличне науке и дисциплине. 

Кратко упутство о претраживању базе

Базу је могуће претраживати по теми или кључним речима, при чему се претрага термина врши у наслову, ауторима и сажетку. Ако желите конкретну претрагу по наслову, аутору или сажетку изаберите одговарајућу ставку из падајуће листе.

Такође је омогућено и напредно претраживање – претраживање по више различитих критеријума истовремено - по задатој теми или аутору, са ограничавањем на поједину годину и/или на претраживање само у оквиру једног наслова часописа. Избором појединачног наслова часописа добија се листа свих радова објављених од 1993. године, – излистаних обрнуто-хронолошки – од најновијих ка старијим годиштима, али се претраживање може ограничити и на само једну годину.